מכונת מזון

המזון מהווה חלק מרכזי וחיוני בחיים. ניתן למצוא סוגי מזון שונים מהחי ומהצומח ויש צורך לטפל בו לעבדו בקפידה. אנשים צורכים מזון חי, מבושל, מאודה, אפוי וכדומה.  מכונות מזון הוא מושג כללי לכל המכונות המטפלות בכל סוגי המזון בכל שלב של הכנתו. קטגוריה אחת היא זאת העוסקת, בקטיף, במיון בשטיפה בניקוי, חיתוך ועוד. קטגוריה אחרת בחליבת חלב, בהכנת מוצרי חלב. קטגוריה נוספת היא באריזת מוצרי מזון לסוגיהם וגדומה כולל אריזות של מוצרים מצוננים או קפואים המגיעים באריזות פלסטיק, בניילונים ועוד.

מכונות מזון

בקטגוריה כזאת ניתן למצוא, מכונות מיון, חיתוך ושטיפת פירות וירקות, מכונות לחליבה, למילוי מוצרי חלב, לאריזת כל מוצרי המזון ובכלל זה אריזת ואקום, מכונות שרינק, פלופאק ועוד. קטגוריה אחרת של מכונות מזון היא בתחום הכנת האוכל. כאן ניתן למצוא מכונות שונות לבישול, אפייה וטיפול פרטני בסוגי מזון שונים. בין האחרונות ניתן למצוא מכונות לפריסת בשר וגבינות. להסרת קוצים מדגים, למילוי נקניקיות, להכנת פסטות, לקיצוץ ירקות, לערבול מזון, ללישת בצקים, לטחינה, לקילוף, ליצירת קרח, לעיבוד מזון להכנת קציצות והמבורגרים ועוד. ניתן למצוא אותן במסעדות, במטבחים תעשייתיים, באולמות אירועים ועוד.

ניתן למצוא מגוון רחב של מכונות בכל התחומים הללו. הן נבדלות ביניהן בגודל, במפרט המייחד אותן, בתפוקת העבודה שלהן ועוד. השימוש במכונות תעשייתיות שרבות מהן אוטומאטיות לחלוטין, וחלקן חצי אוטומטיות, מייעל מאוד את עבודת העוסקים בכך. כך נחסכים כוח אדם וזמן, התוצרת המוגשת איכותית מאוד והכול, בסופו של דבר, תורם למוצרים מעולים במחירים סבירים יותר. מומלץ לרכוש מכונות מזון אלו ואחרות אצל משווקים בעלי מוניטין. ברשותם מבחר ענק שמתוכו ניתן למצוא את המתאימות ביותר. השירות כולל ייעוץ ואף שירותי תיקונים שוטפים לאחר הרכישה.

דילוג לתוכן