ציוד תעשייתי למזון

ייצור, עיבוד והכנת מזון נעשים במפעלים, מסעדות, אולמות אירועים, מטבחים תעשייתיים ואחרים, בתי אריזה ועוד. בכל האתרים הללו, ובאחרים נוספים, יש צורך בציוד מגוון שבעזרתו ניתן לבצע פעולות הכרחיות רבות שהן הכרחיות לתפקוד היום יומי בתחום זכיינות המזון המהיר על מנת לשנע את כמויות הסחורה האדירות. ציוד תעשייתי למזון כולל, בין היתר, מכונות חשמליות המיועדות לחיתוך, ערבול, לישה, בישול, אפייה ופעולות אחרות שנועדו לעיבוד והכנת אוכל. בקטגוריה זאת מוצאים תנורי אפייה, כיריים לבישול על גז או חשמל, כלים אחרים נדרשים הינם ידניים, אשר בעזרתן ניתן לבצע פעולות שונות ועדינות יותר אשר יש קושי לעשותם בצורה אוטומאטית.

ציוד תעשייתי למזון

ציוד תעשייתי למזון אחר נועד לאריזת המזון ומבחינים במכונות המסוגלות לייצור את האריזה ולמילוי של תוכנה על אותו פס ייצור. דוגמא טובה היא מכונה למילוי מים מיניראליים. בקצה הראשון מניחים את חומר הגלם מפלסטיק. הוא מנופח לבקבוק אותו ממלאים בהמשך. לבסוף, כל הבקבוקים נארזים בצורה מיוחדת. כל קו הייצור פועל באופן אוטומאטי וכמעט ללא מגע יד אדם. קיימות מכונות מסוג אחר שנועדו לאריזות מחומרים אחרים נוספים דוגמת: ניילון, בד, עץ, זכוכית, מתכת, נייר וקרטון וכדומה. כל אלו הן מכונות אוטומאטיות או חצי אוטומטיות הנבחרות על פי שיקולים שונים. 

ציוד תעשייתי למזון מסוג אחר נועד לאחסונו. מדובר על מקררים ומקפיאים שבהם מאחסנים את חומרי הגלם ואף את המוצרים הסופיים החייבים להיות מצוננים או קפואים. ניתן למצוא מגוון רחב מהם יש כאלו שנועדו לאזור הפנימי במטבח ואחרים, נאים יותר, שנועדו למקום בו מוצג האוכל לראווה. בנוסף, קיימים כלי אחסון אחרים שנועדו לאחסון מזון המגיע בתפזורת, למזון מוצק ועוד. קיימים כלים שונים להכנת מזון שחלקם ידניים ואחרים חשמליים. אחרים הם כלים נאים שנועדו להגשת מזון במסעדות, בבתי קפה ועוד. מומלץ לרכוש את כל אלו באתרים של משווקים בעלי מוניטין.

דילוג לתוכן