מכונות מזון

ייצור מזון אורך במרבית המקרים, זמן רב, במיוחד כאשר מכינים כמויות רבות של מזון לאירועים מרובי משתתפים. לרוב, אין מנוס אלא לעשות שימוש במיכון חשמלי המיועד לצרכים אלו. מכונות מזון מבצעות עבודה רבה בפרק זמן קצר וחוסכות בכוח אדם ובהוצאות מיותרות. הן מבצעות את המשימות בצורה מכאנית מקצועית אשר מספקת את הבסיס המעולה להמשך עיבודו. מכונות אלו הן אמינות, ברמה טכנולוגית גבוהה, עמידות לעבודה בסביבה רטובה, נוחות לתפעול לניקוי, בטיחותיות וכדומה.

מכונות מזון

מבחינים במגוון רחב של מכונות מזון שנועדו למשימות של טחינה, חיתוך, לישה, ערבול, פריסת מזון, למילוי וכדומה. בין אלו ניתן למנות מטחנות, מקוררות ולא מקוררות, מסורי סרט לחיתוך קפואים, מכונות פריסה, מכונות לקילוף תפוחי אדמה וירקות,  לקיצוץ ירקות, למילוי נקניקיות, לייצור המבורגרים, קבאבים וקציצות, לייצור בצק לפיצות ובצקים אחרים למטרות אפייה. בנוסף, מערבלי מזון, מכונות לחיתוך לחם, לחיתוך בשר, מכונות קרח ומכונות נוספות בקטגוריה זאת.

מכונות אחרות נועדו להכנת האוכל ובכלל זה, מטגנות שמן עמוק, תנורי אפייה, תנורים להכנת פיצות, כיריים על בסיס גז או חשמל, גרילים ופלנצ'ות ועוד. מכונות אחרות נועדו לאריזת מזון כולל אריזה בוואקום. אריזה בוואקום נועדה לשמור על טריות המזון שבתוכן ומתאימה מאוד למוצרי בשר ודגים קפואים או מצוננים, מכונות אריזה אחרות מתאימות לאריזת ירקות ופירות, צמחי תבלין, ירק  ועוד. מכונות אלו נדרשות במסעדות, אטליזים, מפעלים מייצרי מזון, חדרי אוכל ציבוריים, חברות קייטרינג  ועוד. כולם משתמשים בהן על בסיס קבוע ונהנים מהיתרונות שהן מספקות. השימוש במכונות איכותיות ומהירות אלו מקטין מאוד את עלויות הייצור ומאפשרות לכל העסקים הללו להתמודד היטב בשוק המזון הצפוף. מומלץ לרכוש את המכונות אצל משווק בעל מוניטין שמספק מוצרים של חברות ידועות המספקות אחריות למוצריהן.

דילוג לתוכן