מכונת אריזה בוואקום

מכונת אריזה בוואקום נועדה לארוז מוצרי מזון ומוצרים אחרים אשר עלולים להתקלקל ולהיפגע בנסיבות שונות. מיני מזונות רבים רגישים מאוד ללחות, לקור, לפגעים אחרים המגיעים דרך האוויר ועוד. הרצון והצורך של בתי אריזה לפירות וירקות ומזונות נוספים הוא לשמור עליהם היטב. אנשים רגישים למזון ועם כל חשד, ולו הקל ביותר, לקלקולו הם לא מהססים ומחזירים אותו לחנות בה הוא נקנה. במקרים רבים, הם מעלים תלונות לחברה ולגורמים אחרים כולל משרד הבריאות. מעבר לכך, מזון מקולקל עלול לגרום, במקרים חמורים, להרעלה שגורמת לנכויות ומוות. כל אלו עלולים לפגוע ביצרן, בספק, בחנות המוכרת ועוד. התוצאה היא פגיעה במוניטין ונזקים כספיים אחרים.

מכונת אריזה בוואקום פותרת בעיות אלו. ניתן למצוא מגוון מכונות הנבדלות ביניהן בגודל ובמפרט. השוני הוא, בין היתר, באורך פס ההלחמה המותקן אצלן ובטכנולוגיות הנוספות הקיימות בהן. תהליך האריזה הינו פשוט למדי. פסי הלחמה מצמידים את הניילון ובסופם יש מנגנון מיוחד אשר מקרר אותם. כך נוצר וואקום המונע חדירת חמצן, בקטריות וזיהום מסוגים שונים. לוואקום יש תפקיד גם בהבשלת המוצרים השונים. המכונות הגדולות בקטגוריה נועדו למפעלים תעשייתיים, הקטנות לשימוש בחנויות שונות: בסופרמרקטים, במעדניות, באטליזים ועוד. ניתן לפתוח את האריזה בקלות ואחר כך לסגור אותה היטב באמצעים שונים.

לאריזות מזון במכונות אריזה בוואקום יש יתרונות נוספים, ניתן להעביר את המזון הארוז בבטחה ובקלות, ניתן לאחסן אותו ללא קושי תוך כדי ניצול מקסימאלי של מקום. בנוסף, ניתן לעצבם בצורה אטרקטיבית כדי למשוך עיני קונים, וכמובן, שניתן לכתוב עליהן פרטים טכניים ולהוסיף תוכן פרסומי חשוב הנועד לצרכנים וללקוחות. מומלץ לרכוש מכונות אריזה אצל משווקים בעלי שם. הם יכולים לספק מידע מקיף, הסברים, וכן, שירותי תמיכה ותיקונים כאשר הדבר נדרש.

 

דילוג לתוכן