מיקסר תעשייתי

מטבח תעשייתי חייב לעבוד בתפוקה מלאה ולייצר כמויות אוכל לסועדים רבים בפרק זמן קצר. כך, במסעדות, באולמות אירועים, בחדרי אוכל במפעלים ובקיבוצים, בחברות קייטרינג ועוד. פרק נכבד בהכנת האוכל מוקדש לעיבודו המהיר והמדויק, ומשום כך, יש צורך להיעזר במכשור חשמלי מגוון במפעלי מזון. בין היתר: מטחנות בשר מקצועיות, מעבדי מזון, בלנדרים וכמובן, מיקסרים למיניהם ועוד. מיקסר תעשייתי נבדל מאחיו הביתי בגודלו ובתפוקת העבודה שלו. הוא מיועד לייצור מזון רב והמבנה שלו הינו מסיבי.

המיקסרים הללו נבדלים ביניהם בגודל ובמפרט, ובעיקר נמדדים על פי הספק העבודה ויכולת הקיבולת שלהם. הקטנים הם בני 20 ליטר והגדולים יותר יכולים להגיע לכ80 ליטר. ביניהם ניתן למצוא בקיבולות ביניים שבין 30 ליטר ל 60 ליטר. הם מגיעים עם ווי לישה, מקצפות וגיטרות. כל אחד מגיע במידות שונות ומסוגל להספק עבודה שונה בהתאם לגודלו. כל אחד מיועד לעבודה קשה. בכולם יש מנגנוני בטיחות למניעת תאונות עבודה למפעילים. הם מיוצרים מחומרים חזקים העמידים לרטיבות כולל ציפוי אמייל, ומגיעים בצבעים שונים.
מיקסר תעשייתי מודרני מגיע במפרט עשיר. הוא מצויד ברשת הגנה בחזית, בעל כפתורים נפרדים להפעלה

ועצירת המכשיר, עם מספר מהירויות, ולרוב, שלוש מהירויות, טיימר. הפסקת עבודה אוטומטית כאשר הקערה מורדת כלפי מטה. הוא שקט ואינו מרעיש, קל לניקיון ולתפעול. בעזרת מיקסר לשים בצקים שונים להכנת פשטידות, עוגות, לחמים ומיני מאפים, וכן, מכינים באמצעותם קינוחים, מוסים ועוד. הטכנולוגיה שלהם מיועדת להכנת כמויות רבות אבל מאפשרת גם דיוק בעיבוד המזון. ניתן להתחיל לערבל את הבצק במהירות נמוכה ולהגביר בעת הצורך וכדומה. מומלץ לרכוש את המיקסרים אצל משווקים בעלי מוניטין אשר ברשותם מבחר רב המיובא מיצרנים בינלאומיים ששמם הולך לפניהם. הדבר מבטיח איכות ורמת שירות גבוהה.

דילוג לתוכן