מטחנת בשר מקצועית

מטבח תעשייתי אמור לייצר מזון בכמויות גדולות, ובמקרים רבים, תוך פרק זמן קצר, יחסית. גם הגשתו נעשית במהירות, ולכן, כל ההתנהלות חייבת להיות זריזה, מקצועית ויעילה. לצורך הכנת האוכל קיים מגוון מכשירים חשמליים ואחרים שחלקם נועד לעיבוד המזון עצמו, אחר לאפייה, בישול, טיגון וכדומה, נוסף, לאחסון בקירור וכדומה. בקטגוריה של עיבוד המזון ניתן למצוא מכונת מזון כגון המיקסרים, מכונות לייצור פסטה, מעבדי מזון, מטחנות בשר, ועוד. מבין כל אלו מטחנות הבשר הן מהמבוקשות והנדרשות ביותר. הן מגיעות במגוון גדלים ובמפרטים שונים ונועדו לטחון כמויות בשר שונות.

ניתן למצוא מטחנת בשר מקצועית ריצפתית שנחשבת למסיבית מאוד ובעלות תפוקת עבודה גבוהה. היא בעלת כפתורי הפעלה לקדימה ואחורה. מגיעה עם מנוע אוורור ייחודי המאפשר עבודה רציפה ומאומצת. קל ונוח מאוד להפעילה. מטחנת בשר אחרת הינה אחת אשר מניחים אותה על משטח עבודה. כזאת ניתן לראות במטבחים, באטליזים, ובמקומות אחרים בהם טוחנים בשר למכירה. מטחנה פופולארית אחרת היא מטחנה מקוררת אשר טחינת הבשר בה נעשית ברמת היגיינה גבוהה. גם היא מוצבת על משטחי עבודה מוצקים.

ככלל, המטחנות מיוצרות מנירוסטה שהיא למעשה פלדה עם ציפוי עמיד למניעת חלודה וקורוזיה. הסיבה היא שהן עובדות בסביבה רטובה וכדי למנוע שהבשר יצבור חיידקים בעת טחינתו. כל מטחנה כזאת מגיעה עם אמצעי וכפתורי בטיחות למניעת פגיעה במפעילים שלהן. משום כך, הן מגיעות עם תקנים בינלאומיים מוכרים. בכל מטבח יש צורך לפחות בשתי מטחנות בשר. כך ניתן להתגבר בעזרתן על לחץ עבודה, בנוסף, תמיד יש אחת נוספת לגיבוי. מומלץ לרכוש אותן אצל משווקים המוכרים מטחנות בשר של יצרנים בעלי מוניטין בעולם. כך ניתן להבטיח שהן איכותיות, ובנוסף, לקבל שירותי תיקונים ושירותים נלווים נוספים.

דילוג לתוכן