מערבל מזון תעשייתי

מטבחים המייצרים כמויות רבות של מנות לסועדים רבים חייבים לעבוד בתפוקה ובהספק גבוהים כדי לעמוד בביקוש. שימוש במכונות שונות לעיבוד מזון מקצר משמעותית את זמן ההכנה, חוסך בכוח אדם, חוסך בחומרים, והתוצאה היא חיסכון כללי המאפשר תמחור כל מנה במחירים סבירים וברי תחרות. עיבוד המזון הראשוני הוא, איפה, חיוני ובין המכונות מזון המבוקשות לצורך כך ניתן למצוא, מכונות קילוף, חיתוך, עיבוד, ערבול ועוד. מערבל מזון תעשייתי נדרש לעיבוד מיני פרודוקטים שונים המגיעים מהחי ומהצומח, וכן, מנות קשות.


ניתן למצוא מערבלי מזון המגיעים במפרטים שונים והנבדלים אלו מאלו בעיקר בגודלם וביכולת התפוקה וההספק שלהם. הם מגיעים בטווחי קיבולת שבין 30 ליטר לקטנים ועד מאות ליטר לגדולים יותר. יש רצפתיים גדולים ואחרים, קטנים יותר, המונחים על שלחנות ומשטחי עבודה מתאימים. כולם עשויים מנירוסטה שהינה פלדה מגולוונת שאיננה מחלידה כשהיא באה במגע עם מים. בכולם יש מנגנוני בטיחות שנועדו לשמור על בטיחות המפעילים, וכן, מהירויות שונות לנוחות תפעולם. בכולם שיטת העבודה זהה. לתוך המיכל מכניסים את החומרים השונים והערבול יוצר מהם מרקם אחיד והומוגני.

בפועל, כל העבודה נעשית ללא מגע יד אדם למעט הכנסת המוצרים על פי המתכון הנדרש והוצאתם אחר כך לצורך הכנת המנות הקרות או החמות. החמות נוצרות לאחר תהליך בישול, צלייה, אפיה, אידוי, טיגון וכדומה. במטבח גדול יש צורך במספר מערבלי מזון תעשייתיים וניתן לבחור בגדלים שונים בהתאם למשימות ולמטלות הקיימות. מומלץ לבחור במערבלי מזון המשווקים על ידי משווקים ידועי שם אשר ברשותם תשתית מתאימה הכוללת שירותי ייעוץ, מכירות, הובלות, וכמובן, תיקונים נדרשים. הם מוכרים מוצרים של יצרנים בינלאומיים בעלי מוניטין אשר מייצרים תחת בקרת איכות גבוהה. הדבר מבטיח מוצרים מעולים.

דילוג לתוכן